Tietoja meistä

Keitä me olemme?
Kiina Everlasting osat Co, Ltd on yksi suodattimet johtava valmistajien generaattori osat ja varaosat osien Professional ykkösissä.
Omistamme suodattimet tehdas ja tarvikkeet työstökeskus, myös olemme laatineet hyvän yhteistyön suhteita monia tehtaita ja johtavia yrityksiä.
Tärkeimmät tuotteet ovat suodattimet, suodatin pää, suodattimet kokoonpano, pumppu, vyö, AVR, sähköinen toimilaite, sähköisen kuvernööri, lopettaa Solenoidi, generaattori alkaa ohjain, öljynpaine lähettäjän, kytkin, anturit, jäähdytin, laturi, Starter, turboahdin, metriä, kuorma-autojen osia, linja osat, muut generaattoria osat ja Automoottorien varaosat.

Laatua ja palvelua:
Suodattimet ja varaosat tehdään mukaan todellinen laatu standard. Joten meidän osat voi 100 % hyvä korvata alkuperäisosia Caterpillar, Cummins, Fleetguard, Perkins, Fg Wilson, Lister Peter, Volvo, John Deere, Daewoo, Deutz, Mann, Deutz, JCB, Mitsubishi, Iveco, Hitachi, Komatsu, Sumitomo, Kobelco, Hyundai, Kinglong, Yutong, korkeamman, Toyota, Sany, Liugong, Leroy-Somer, Stamford, Marthon, Siemens, GAC, ComAp, syvänmeren ja niin edelleen.
Erityisesti Olemme ammatillinen varaosien valmistajan mukaan asiakkaiden vaatimus. Tervetuloa OEM- JA ODM.
Etsimme mahdollisuuksia tavata ystäviä sekä kotona että ulkomailla WIN-WIN-yhteistyötä. Toivomme vilpittömästi tehdä pitkän aikavälin yhteistyöstä kaikkia niitä perusta molemminpuolinen hyöty ja yhteinen kehittäminen.

Olemme asiantuntija tasapaino hinnan ja laadun!